Leverandører

Det beste utvalget

Nøye utvalgte leverandører

Derfor kan du med sikkerhet velge oss
Alexandra

Unikt design og raffinert estetikk

Coleccion Alexandra er et spansk selskap som høster internasjonal anerkjennelse for sitt unike konsept, hvor Alexandra ikke bare tilbyr et unikt design og eksklusive møbler, men hvor den helhetlige opplevelsen av det endelige resultatet står i fokus. Ved i tillegg å kunne tilby skreddersydde møbler tilpasset den enkeltes drømmer og visjoner - kombinert med vakker dekor og utsøkt interiør - imøtekommer vi den enkeltes estetiske visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av møbeldesign og tjenester - og leverer markedets største utvalg av luksuriøse designmøbler. Vårt mål er garantert kundetilfredshet med høy kvalitet, unikt design og en personlig og effektiv service. Alexandra leverer våre mest ikoniske møbler. Vår unike kolleksjon med eksklusivt design og særpreg, gir den perfekte balansen mellom kreativitet og funksjonalitet. Våre møbler er av raffinert estetikk, designet for deg som foretrekker harmonisk design og elsker luksus.  
Latorre

Handlagde luksuriøse møbler

Ascensión Latorre begynte å utvikle prosjekter allerede i 1959, og startet Latorre i 1975 sammen med ektemannen, Guillermo Torrent González. I dag leverer vi møbler hvor hver minste detalj er formet og tegnet hos oss, hvor tilbyr håndlagde luksuriøse møbler - 100 % produsert av Latorre. Latorre tilbyr unikt design og skreddersydde møbler etter kundens behov og ønsker. Latorre deltar på noen av Europas mest prestisjefylte messer og arenaer for møbeldesign, blant annet i Paris.
Belta 

Familiebedrift med mer enn 50 års erfaring

Belta leverer slitesterke møbler med unikt design til hoteller, arkitekter, interiørdesignere, dekoratører og offentlige virksomheter. Løsningene er svært gode, hvor 50 års erfaring innen møbeldesign inkorpereres. Beltá Frajumar, er kjent for høy kvalitet blant annet gjennom slitesterke møbeltrekk og tidløst design. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og utfører alle slags møbelutstyrs prosjekter både på nasjonalt og internasjonalt nivå, støttet av hvert av arbeidene som utføres. I Beltá Frajumar henter vi inspirasjon fra naturen og benytter naturlige materialer som reflekterer naturens skjønnhet ved å bruke materialer som tre, stein og marmor. Resultatet er estetisk kvalitetsmøbel.
Trebol
Trebol har produsert møbler siden 1950 og har spesialisert seg på avantgarde og designmøbler for private hjem og bedrifter. Vi skaper funksjonelle, innovative og allsidige rom, designet for livet rundt hver enkelt. Middelhavsslivsstilen skinner gjennom i våre møbler, som produseres for hoteller, boliger, kontorer, co-working, co-living og multifunksjonelle rom hvor du kan leve med hvert element. Trebol bygger rundt den utadvendte og åpne karakteren; der «venner av våre venner» er et kjent begrep i det private, og hvor «samhold og samarbeid» mellom dyktige mennesker i hverdagen på kontoret er Trebols visjoner.

Vi har tre produksjons divisjoner i Trebol:

- Møbelfabrikk

- Møbeltrekkfabrikk

- Metallfabrikk

Hvert element og hvert prosjekt produseres i våre fabrikker, og alle eksterne forsyninger er lokale, og forplikter seg til en sirkulær og bærekraftig økonomi.

I tillegg til å produsere deler som selges under vårt merke, produserer vi også for ledende møbel- og dekorasjonsmerker som eksporteres over hele verden.
Illusoria
Med over 40 års erfaring har illusoria lamper tilpasset et nytt konsept innen innredning av interiører. Dette kombinerer kunnskapen som er tilegnet gjennom tradisjon med den maksimale innovasjonen i løsningene som tilbys. Denne kunnskapen brukes gjennom hele utviklingen av våre produkter og tilpasses de mest krevende krav til kvalitet og service. Vi legger stor vekt på materialvalg, montering, transport og fremfor alt kundeservice. Kunden er vår rettesnor for våre beslutninger, og hvordan vi skaper rommene, trendene vi velger, og gir oss tilbakemeldingene.

Unikt interiør for Skandinaviske hjem!

Ønsker du et hjem som skiller seg ut, og er unikt og tilpasset dine ønsker og behov? Vi tilbyr møbler av unik design, høy kvalitet og god komfort. Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller besøk vårt showrom. 

Kristina | info@moondeko.no

Daglig leder & Interiørdesigner