INTERIØRKONSULENT

Moondeko AS er en Oslo-basert interiørkonsulent som leverer tjenester til næringsliv, offentlige og private miljøer. Kreativitet og kvalitet er i fokus.

Som interiørkonsulent er jeg opptatt av helheten i hjemmet, kontoret eller restauranten. Funksjon og estetikk er viktig. Vi hjelper til med rådgivning, oppgradering eller innredning av nybygg.

Vi visualiserer prosjektene våre med 3D-tegninger, møblerte plantegninger og moodboards.

Restaurantstyling

Moondeko AS jobber mye med restaurantstyling/innredning i Oslo og omegn. Som interiørkonsulent velger jeg riktig innredning til hver restaurant og skaper stemningen og den herlige atmosfæren. Moondeko AS leverer alt innenfor dekor, innredning, belysning og møbler for å oppnå det beste resultatet i en restaurant og gjøre den attraktiv for kundene.

Styling av uteterrasser

Styling ute som inne er ekstremt viktig i Norge med en kort sommer. Enten det er en restaurant, kaffebar eller privat terrasse eller balkong.
Som interiørkonsulent velger jeg riktig dekor, belysning og møbler som skaper en herlig atmosfære hjemme, innbydende uteservering på restaurant eller kafeen. Ingen oppdrag er for liten!

Prosjektarbeid

Moondeko AS samarbeider med interiørarkitekter og interiørdesignere, og er engasjert i store og små prosjekter. Vi innreder restauranter, kontorer, hoteller, hytter, private hjem eller båter. Med hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi gjennomføre hele prosjektet fra A til Å. Kunde har en kontaktperson!

Møbler og belysning fra Valencia

Moondeko AS har agenturer innen møbel, belysning og tekstil. Moondeko leverandører er i hovedsak etablert i Spania, Valencia regionen. Våre produkter er håndlaget og har høyeste kvalitet.  Moondeko AS har agenturer for spanske designmøbler Alexandra, Latorre, Trebol, Tajoma og belysning Ilusoria i Norge.

Vil du bli bedre kjent med Moondeko AS, trenger du råd? Kontakt meg for en uforpliktende prat!