València International Furniture & Lighting Fair September 2022

València International Furniture & Lighting Fair September 2022

I september var det mer enn en grunn til å besøke solfylte og livlige Valencia. Fra den 20. til den 23. forvandlet middelhavsbyen seg til et levende knutepunkt for kreativitet, trender og stil med Spanias hovedbegivenheter innen møbel- og byggebransjen: Feria Hábitat Valencia og Valencia Design Week. Utstillingsområdet Feria Valencia var fullt av nye kreasjoner og de mest fantastiske møbel- og lyssamlingene i et bredt spekter av stiler, materialer og finish.
Dette er også et spesielt år for byen selv ettersom den har blitt kåret til World Design Capital 2022 av WDO for sin mangeårige arv innen design. Feria Hábitat Valencia var en av hovedattraksjonene i det årelange programmet med arrangementer som var planlagt for å feire denne viktige betegnelsen.
Jeg fikk møte mine kjære partnere fra Alexandra og Latorre og fikk også nye partnere møbelprodusenter Trebol, Tajoma og belysningsprodusent Ilusoria. Dette er fantastiske produkter hvor kvalitet og design står i fokus og alt er laget i Valencia!
Jeg gleder meg til å jobbe med de nye merkene her i Norge og inviterer alle interiørdesignere, interiørarkitekter og alle interesserte til å kontakte meg!

                                                 

       

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.