ALEXANDRA  - spanske design møbler, beste kvalitet og tidløs design.

LEKKERT OG TRIVELIG INTERIØR

Ønsker du hjelp til å finne din egen stil i hjemmet ditt? Eller bistand til å innrede kontorer og allrom i virksomheten din? Da tar du kontakt med Moondeko – et sikkert valg!

Vi kan skreddersy interiør og innredning, enten du er ute etter det supermoderne uttrykket eller det mer tidløse. Men vi renonserer aldri på kvalitet, og er opptatt av det å finne din personlige stil. Moondeko er er offisiell forhandler av spanske møbler Alexandra. Dette er high end spanske møbler av høy kvalitet.

Bak Coleccion Alexandra står internasjonale arkitekter, dekoratører og interiørdesignere. Firmaet leverer ikke bare unike møbler, med også tekstiler, belysning og dekorative gjenstander som til sammen skaper miljø og trivsel.

Moondeko leverer spesialsydde tekstiler, pynteputer og håndklær til virksomheten din. Det kan være med din egen logo, monogram eller tekst, alt etter dine ønsker. Vil du ha et maritimt uttrykk for eksempel i båten eller ved landstedet ved sjøen, skaffer Moondeko det.

Miljøvennlige løsninger
Moondeko er opptatt av miljøvennlige løsninger. Miljø og økonomi skal gå hånd i hånd. Det gjelder løsninger både i bedrifter og i private hjem. Preserverte blomster og planter er bærekraftig og miljøvennlig løsning. 
Vi lager blomsteroppsatser i vaser og potter med evigvarende roser og grønne planter som varer i minst ett år. Dette er dekorløsninger som er svært populære på kontinentet. Blomstene og plantene er helt vedlikeholdsfrie og bidrar til trivsel enten det er hjemme eller på arbeidsplasser. Det er viktig at vi alle tenker på gjenbruk, spesielt i disse dager.

Store ambisjoner
Moondeko har et innovativt og eksklusivt syn på interiør hvor kvalitet og tidløs design står i fokus.

Målet er å bringe nye synspunkter og spennende, nye detaljer til nordiske hjem og virksomheter. 

Moondeko visjon er at produkter av beste kvalitet finner veien inn i de fleste nordiske hjem og gir en spesiell vri på interiøret. Høykvalitetsprodukter gir en herlig hjemmefølelse og går i arv fra generasjon til generasjon.

Ta kontakt
Bedrifter, restauranter, offentlige virksomheter og privatkunder er velkommen til å samarbeide med Moondeko ved kjøp av møbler, styling eller interiørprosjekter.

Kundeservice og fleksibilitet er alltid i fokus hos oss. Sammen finner vi alltid den beste løsningen! 

Vi etablerer en lite show Room i St. Olavs gate 32, 0166 Oslo. Rett ved siden av slottsparken.

Alle skal være velkommen!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.